IMPAKT is sinds 1989 Authorized Agent voor McAfee in België en Luxemburg. McAfee is marktleider in anti-virus software en staat met producten als Saber en BrightWorks aan de top inzake software voor netwerkbeheer. Om ons succes verder uit te bouwen, zoeken we volgende personen (m/v) om ons team te vervolledigen:


COMMERCIEEL MEDEWERKER


Functie: U verkoopt onze producten en diensten aan klanten en prospecten. U staat in voor demonstratie, productinformatie, opvolgen van leads, klantencontact en prospectie. U bouwt duurzame relaties op met ons dealernetwerk en biedt hen de nodige commerciële ondersteuning.

Profiel: U heeft een goede kennis van netwerken en informatica en heeft reeds 2 jaar succesvolle ervaring in de verkoop van software. U spreekt vloeiend Nederlands en Frans, en u heeft uitgesproken commerciële vaardigheden die u in staat stellen oplossingsgericht de vraag van de klant te beantwoorden. U communiceert vlot, bent enthousiast en waardeert collegialiteit.


PRODUCT MANAGER


Functie: Met een perfecte technische beheersing van het gamma McAfee producten, staat u in voor consultancy opdrachten in netwerkbeheer-oplossingen. U begeleidt en/of implementeert de installatie bij onze corporate klanten. U ondersteunt ons marketing en sales team, en verzorgt opleidingen en demonstraties voor ons klanten- en dealernetwerk.

Profiel: U heeft een goede kennis van en praktische ervaring met Windows NT, Novell Netware en Unix omgevingen. U bent vertrouwd met netwerk protocols voor LAN en WAN. U heeft een goede kennis van - en interesse voor - internet en intranet technologie. U bent tweetalig (Nederlands-Frans) en kent voldoende Engels. U heeft zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag samen met collega's.

Interesse? Stuur dan uw sollicitatiebrief met gedetailleerd c.v. naar: IMPAKT nv/sa, t.a.v. Dhr. Frank Lateur, Ham 64, B-9000 GENT. Uw kandidatuur wordt discreet behandeld.